• 30 Taun Saka Pengalaman

    30 taun saka produksi lan riset lan pangembangan mesin packaging pangan, karo baris produksi lengkap 4,000 kothak meter basa produksi
  • Kemampuan Produksi

    Wis pusat technical kanggo nyedhiyani dhukungan kuwat kanggo riset teknologi produk lan pembangunan lan desain tambahan. Wis CNC kangeroo, pusat mesin vertikal, mesin nglereni laser CNC lan peralatan liyane.
  • Service Perfect

    7*24-mekanisme solusi jam, tansah nglindhungi hak lan kapentingan, bisa selaras miturut syarat customer, otomatis unmanned line produksi packaging

Robot Kanggo Packaging

Kabeh organisasi saka robot peserta vertikal kompak, karo kaluwihan saka posisi bola dhuwur, Gagal tingkat kurang, operasi prasaja, lan iku migunakake teknologi kontrol bis, panutup area cilik, lan dawa lengen iku 500-1000mm, lan kapasitas mbukak nganti 10 kg, lan iku bisa digunakake digunakake ing industri panganan, industri pharmaceutical lan ngurutake materi liyane lan njabut. TFD-SR400 nduweni kaluwihan saka kacepetan dhuwur, kualitas apik, dhuwur tliti lan kurang biaya. Kanthi ditempelake-jinis teknologi kontrol drive, iku kalebu area cilik, lan dawa lengen iku 400 (600), lan kapasitas mbukak sawijining nganti 3 kg, lan iku bisa digunakake digunakake ing industri panganan, industri pharmaceutical lan ngurutake materi liyane lan njabut.

packing Machine

Double rate frekuensi, kacepetan global, gampang kanggo maintain.single -chip utama tutul kontrol system.easy operasi screen.Easy kanggo nyetel kacepetan diinget lan tas length.With dhuwur-tliti lan dhuwur-sensitif ranging system mripat elektrik, kanthi ngontrol position.Suitable produk kanggo akeh jinis bahan packaging, piranti sealing.Optional ayu lan nyenyet : printer、nitrogen piranti daya lan alkohol uyuh piranti.

Dual Roll Machine Packing

Telung servo driving, CPU sistem kontrol gerakan. film muter pindho, Dual muter fungsi film splice, ngurangi exchange film antarmuka time3.Man-mesin lan setelan parameter lan trep lan quick.Easy kanggo nyetel kacepetan diinget lan dawa tas. Kanthi dhuwur-tliti lan dhuwur-sensitif ranging system mripat elektrik, kanthi ngontrol position.Independent produk sealing kontrol suhu system.Suitable kanggo akeh jinis bahan packaging, materi sealing.Anti-nglereni ayu lan nyenyet, fungsi siyaga tanpa product.Fault poto-diagnosis & ngilangke piranti function.Optional: printer、nitrogen piranti daya lan alkohol uyuh piranti.
ON
Line
PANALITEN SAIKI