Perfect High Speed Small Parts Counting Machine

Common practice in high-volume manufacturing and packing operations is to estimate the number of parts by their weight. Unfortunately, varying sizes and material densities often lead to wasteful overfill. Counting small parts manually or by weight is one of the most expensive and time consuming tasks.

TUFUDE uses vision based technology to individually count each part at lightning fast speeds. How fast? As one example, TFD-ZT300 full-automatic counting packing machine can be counted at 50-120 bags per minute!

How Does it Work?

Sistem nyadari mesin kontrol cerdas lengkap liwat nyata-wektu operasi interaktif layar tutul lan ditempelake PLC. Nyedhiakke fungsi menu produk kanggo imbuhan trep lan cepet saka produk. Can pack with breadstick, wafer roll, sausage etc strip products automatic counting, ngurutake, feeding and packaging function. Kanthi dhuwur-tliti lan dhuwur-sensitif SICK ranging system mripat elektrik, ngetang tliti. According to the product and packaging material, the count packaging capacity can be adjust. Ora wong kontak pangan sak proses packaging, kanggo ngurangi polusi secondary lan gawe marem requirement sanitasi pangan. Miturut dikarepake customer, kita bisa nggawe 1 sirah, 2 kepala, 3 kepala, 4 kepala, 6 kepala, 8 kepala, 10 kepala. ing 6 mesin kepala salah siji standar kita.

Ilmu Foshan TEFUDE Automation & Teknologi Co., Ltd punika Supplier specialized ing peralatan packaging bebas lan automation peralatan secondary-packaging lan layanan. Karo klompok profesional experienced ing packaging otomatis, ngurutake lan transmisi, perusahaan wis setya nyediakake rencana lan peralatan kanggo packaging otomatis, transmisi pribadi lan tata cara prasaja, ,which has the ability to provide professional packaging machinery, solusi lan layanan kanggo pelanggan lan partners ing pirang-pirang lapangan.


wektu Post: 2019-12-30
ON
Line
PANALITEN SAIKI