• 30 Години искуство

    30 години на производство и истражување и развој на машини за пакување на храна, со комплетна линија за производство на 4,000 квадратни метри производствена база
  • способност за производство

    Таа има технички центар да обезбеди силна поддршка за производот технологија истражување и развој и помошни дизајн. Таа има CNC стругови, вертикална обработка центри, Ласерско машини и друга опрема.
  • совршен служба

    7*24-механизам часа раствор, секогаш се заштити своите права и интереси, може да се изменуваат во согласност со барањата на клиентите, автоматски беспилотни производство пакување линија

Робот за пакување

Целата организација на вертикална заеднички робот е компактен, со предностите на висока повтори позиционирање, ниска стапка на неуспех, едноставна операција, и тоа го користи за контрола на автобус технологија, покриваат мала област, и должина на раката е 500-1000mm, и товарниот капацитет е до 10 Килограм, а тоа може да биде широко се користи во прехранбената индустрија, фармацевтската индустрија и друг материјал сортирање и отстранување на. TFD-SR400 има предности на висока брзина, со високи перформанси, висока прецизност и ниска цена. Со технологијата диск контрола вградени тип, таа зафаќа мал простор, и неговата должина рака е 400 (600), и нејзиниот капацитет е до 3 Килограм, а тоа може да биде широко се користи во прехранбената индустрија, фармацевтската индустрија и друг материјал сортирање и отстранување на.

пакување Машинско

Двоен фреквентен изменувач, променлива брзина, лесно да се maintain.single -chip главната контрола system.easy оперативен допир screen.Easy да ја прилагодите брзината на пакување и торба length.With висока прецизност и со голема чувствителни систем за следење на електрична око, точно контрола на производот position.Suitable за многу видови на материјали за пакување, убава и тесни sealing.Optional уреди : печатач、полнење на уредот азот и уред за алкохол прскање.

Двојна ролна Пакување машина

Три серво возење, Систем за контрола на движење на процесорот. Двоен тек на филм, Двојна функција ролна филм сплетка, намалување на филм размена time3.Man-машина интерфејс и параметар поставување и удобен и quick.Easy да ја прилагодите брзината на пакување и торба должина. Со висока прецизност и со голема чувствителни систем за следење на електрична око, точно контрола на производот position.Independent запечатување за контрола на температурата system.Suitable за многу видови на материјали за пакување, убава и тесни sealing.Anti-сечење материјал, Standby функција без product.Fault само-дијагноза и да ги елиминираат function.Optional уреди: печатач、полнење на уредот азот и уред за алкохол прскање.

нов Пристигнување

НА
ЛИНИЈА
Прашање Сега