Perfect High Speed Small Parts Counting Machine

Common practice in high-volume manufacturing and packing operations is to estimate the number of parts by their weight. Unfortunately, varying sizes and material densities often lead to wasteful overfill. Counting small parts manually or by weight is one of the most expensive and time consuming tasks.

TUFUDE uses vision based technology to individually count each part at lightning fast speeds. How fast? As one example, TFD-ZT300 full-automatic counting packing machine can be counted at 50-120 bags per minute!

How Does it Work?

Sistemi i realizon makinë kontroll të plotë inteligjente nëpër kohë reale operimin interaktive e prekur ekranin dhe të ngulitur PLC. Caktuar një funksion menu produkt për rregullim të përshtatshëm dhe të shpejtë të produktit. Can pack with breadstick, rrokullisje, sausage etc strip products automatic counting, klasifikim, feeding and packaging function. Me saktësi të lartë dhe të lartë të ndjeshme SËMURË sy elektrike ndjekja e sistemit, numërimi precision. According to the product and packaging material, the count packaging capacity can be adjust. Asnjë person kontakte ushqimin gjatë procesit të paketimit, për të zvogëluar ndotjen e mesme dhe të kënaqur ushqimit sanitare kërkesë. Sipas kërkesës së konsumatorit, ne mund të bëjë 1 kokë, 2 kokat, 3 kokat, 4 kokat, 6 kokat, 8 kokat, 10 kokat. The 6 kokat makinë është një jonë standarde.

Shkenca Foshan TEFUDE Automation & Technology Co., Ltd është një furnizues i specializuar në pajisjet e paketimit të pavarur dhe automatizimi pajisje të mesme-paketimit dhe shërbimet. Me një grup profesionistësh me përvojë në paketim të automatizuar, renditje dhe transmetimit, kompania është e angazhuar për të siguruar skemat dhe pajisje për paketimin e automatizuar, personalizuar transmetimit dhe procedurat e thjeshtësuara, ,which has the ability to provide professional packaging machinery, zgjidhje dhe shërbime për klientët dhe partnerët në një numër fushash.


Post time: 2019-12-30
ON
LINJË
Enquiry TANI