• 30 Taun pangalaman

    30 taun produksi jeung panalungtikan sarta ngembangkeun mesin bungkusan dahareun, ku jalur produksi lengkep 4,000 méter pasagi base produksi
  • Kamampuhan produksi

    Mibanda puseur teknis nyadiakeun rojongan kuat pikeun panalungtikan téhnologi produk na ngembangkeun jeung desain bantu. Cai mibanda CNC lathes, puseur machining nangtung, mesin motong laser CNC jeung alat séjén.
  • Service sampurna

    7*24-mékanisme solusi jam, salawasna ngajaga hak-hak anjeun sarta kapentingan, bisa ngaropéa nurutkeun syarat customer, otomatis unmanned garis produksi bungkusan

Robot Pikeun bungkusan

Sakabéh organisasi robot gabungan nangtung téh ci, jeung kaunggulan positioning ngulang tinggi, laju gagalna low, operasi basajan, sarta eta ngagunakeun téhnologi kadali beus, ngawengku wewengkon nu leutik, jeung panjangna panangan anu 500-1000mm, jeung kapasitas beban anu nepi ka 10 Kg, na eta bisa loba dipaké di industri pangan, industri farmasi jeung asihan bahan séjén sarta nyoplokkeun. TFD-SR400 boga kaunggulan tina speed tinggi, kinerja tinggi, precision tinggi na béaya rendah. Kalawan study-tipe téhnologi kontrol drive, eta nyertakeun wewengkon leutik, tur panjang panangan nyaeta 400 (600), jeung kapasitas beban nyaeta nepi ka 3 Kg, na eta bisa loba dipaké di industri pangan, industri farmasi jeung asihan bahan séjén sarta nyoplokkeun.

paking Mesin

Ganda converter frékuénsi, speed variabel, Gampang maintain.single -chip utama touch kontrol system.easy operasi screen.Easy pikeun ngaluyukeun laju packing na kantong length.With tinggi-precision na tinggi-sénsitip Sistim tracking panon listrik, akurat ngadalikeun position.Suitable produk pikeun rupa-rupa bahan kemasan, Alat sealing.Optional geulis tur kedap : mesin citak、nitrogén alat ngecas jeung alkohol nyemprot alat.

Dual Roll Mesin Packing

Tilu servo nyetir, CPU sistem kontrol gerak. pilem roll ganda, Dual roll fungsi pilem splice, ngurangan bursa pilem panganteur time3.Man-mesin na setting parameter jeung merenah sarta quick.Easy pikeun ngaluyukeun laju packing sarta panjangna kantong. Kalawan luhur-precision na tinggi-sénsitip Sistim tracking panon listrik, akurat ngadalikeun position.Independent produk sealing kadali hawa system.Suitable pikeun rupa-rupa bahan kemasan, bahan sealing.Anti-motong geulis tur kedap, fungsi sayaga tanpa product.Fault timer diagnosis & ngaleungitkeun Alat function.Optional: mesin citak、nitrogén alat ngecas jeung alkohol nyemprot alat.
ON
LINE
panalungtikan AYEUNA