Perfect High Speed Small Parts Counting Machine

Common practice in high-volume manufacturing and packing operations is to estimate the number of parts by their weight. Unfortunately, varying sizes and material densities often lead to wasteful overfill. Counting small parts manually or by weight is one of the most expensive and time consuming tasks.

TUFUDE uses vision based technology to individually count each part at lightning fast speeds. How fast? As one example, TFD-ZT300 full-automatic counting packing machine can be counted at 50-120 bags per minute!

How Does it Work?

Sistim nu nyadar mesin kontrol calakan lengkep ngaliwatan real-time operasi interaktif layar toél jeung study purwakarta. Allocate fungsi menu produk pikeun adjustment merenah tur gancang tina produk. Can pack with breadstick, wafer roll, sausage etc strip products automatic counting, asihan, feeding and packaging function. Kalawan luhur-precision na tinggi-sénsitip gering Sistim tracking panon listrik, cacah precision. According to the product and packaging material, the count packaging capacity can be adjust. Taya jalma kontak dahareun salila prosés bungkusan, pikeun ngurangan polusi sékundér jeung nyugemakeun sarat sanitasi dahareun. Numutkeun paménta customer, bisa nyieun 1 sirah, 2 huluna, 3 huluna, 4 huluna, 6 huluna, 8 huluna, 10 huluna. The 6 mesin huluna hiji baku kami.

Élmu Foshan TEFUDE Automation & Téhnologi Co., Ltd mangrupakeun supplier husus dina alat-alat bungkusan bebas sarta automation parabot sekundér-bungkusan na jasa. Ku group of professional ngalaman dina kemasan otomatis, asihan na transmisi, parusahaan ieu komitmen ka nyadiakeun schemes sarta alat-alat keur bungkusan otomatis, transmisi pribadi sarta prosedur saderhana, ,which has the ability to provide professional packaging machinery, solusi jeung jasa pikeun konsumén jeung mitra dina Jumlah huma.


Post time: 2019-12-30
ON
LINE
panalungtikan AYEUNA